Despre mine

Bine ați venit!

CatalinStoica.jpg

Numele meu este Cătălin Augustin Stoica și în prezent sunt conferențiar la Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

 

Mi-am obținut titlul de doctor în sociologie la Universitatea Stanford în 2005; am făcut un masterat în sociologie la aceeași universitate și unul în sociologie la Central European University. Între 2007 și 2015 am fost director general al Centrului de Sociologie Urbană și Regională (CURS).

 

Sunt interesat de problematica largă a tranziției și de teme precum stratificare socială, sociologia vieții economice, sociologie politică, mișcări sociale și metodologia cercetării sociale.

Pe acest blog veți putea găsi analize pe teme sociale și politice de actualitate, precum și recomandări cu privire la cărți, filme, seriale și alte materiale care mi-au atras atenția în mod deosebit.

 

Pozele de pe acest blog fie sunt făcute de mine, fie vin din următoarele surse: www.vladpetri.ro (site-ul unui prieten fotojurnalist excelent); www.pexels.com; www.pixabay.com; www.stockfreeimages.com